Glas Bong + Zubehör DeLuxe (in Kiste)

(2)

Das primäre Rauchgerät in diesem attraktiven verpackt Satz ist eine große (31cm hohe) Glas Bong mit einem runden Kolben.

55,00 inkl. MwSt.
Auf Lager

- +
 
 • Produktinfos
 • Bewertungen (2)
 • Fragen (0)
 • Einschränkungen
 • Video (0)
Produktinfos

Die Bong wird begleitet von einer einfachen Glasröhre & integrierter Kolbenpfeife, einer emaillierten metallenen Aufbewahrungsschachtel, eine Schlüsselanhängerpfeife (Metall), extra Siebe für die große Bong und einer Bürste zum Reinigen. Alles verpackt in einer lila gesäumten, geschnitzten Holzkiste.

Mehr Information zu diesem Produkt:

Bewertungen (2)
  (2)
  22/Jul/2016

  Waterpijp deluce
  Verzending prima Mooie waterpijp leuke doos met wat extra puur pijpjes Alleen jammer dat ik na twee keer roken mijn kop eruit wil pakken en ik heb alleen het bovenste gedeelte van mijn kop in mijn hand heel jammer gelukkig paste de kop van mijn andere waterpijp maar is eigenlijk te lang Dus zamnesia als je iets voor me weet hoor ik het graag Veeder dik tevre

  20/Nov/2012

  Extreem genot
  Ik heb deze knoepert een aantal dagen terug besteld en ik geef eigenlijk nooit zoveel geld uit aan een glazen bong omdat ze toch regelmatig breken. Maar deze jonge, dat wilde ik toch wel even zeggen... is echt geniaal.... Beste bong die ik tot nu toe heb gehad. Je hebt een flinke kamer om te vullen met rook en deze is helemaal niet zo heet wat toch altijd erg prettig is. Hij is makkelijk schoon te maken, hij heeft een grote kop en met de lepelgaasjes en dan nog een normaal gaasje erboven werkt dit ook erg goed. Hij is ook steviger dan ik had verwacht, en de kist is gewoon episch, behoorlijk groot hahaha dat was wel een verassing. Maar als je hiermee op een feestje oid mee aankomt zetten dan trek je wel de aandacht haha. hierboven staat dat het de laatste zijn... ik zou er bijna nog 1 bestellen voor de zekerheid haha.

  Du kannst keine Rezension verfassen, da Du nicht als Kunde erfasst bist.

  Einloggen / Registrieren
Fragen (0)

Keine Kundenfragen im Moment

Stelle eine Frage
Formular ausblenden
Einschränkungen

In folgende Länder versenden wir dieses Produkt nicht:

Schweiz, Norwegen

Bitte beachte, dass wenn Dein Heimatland nicht auf unserer Versandliste steht, wir nicht in der Lage sind, die Produkte auf unserer Website dorthin zu liefern. Für mehr Information, sieh Dir hier die Liste an: Bestellung und Versand

Video (0)
Für dieses Produkt gibt es noch keine Videos.
Glas Bong + Zubehör DeLuxe (in Kiste)
Glas Bong + Zubehör DeLuxe (in Kiste)